Jag älskar dig också

Mejl från Anna:

"patetisk lilla linn du finns inte, du är ingenting, du är som ne vänd zon, man åker dit och inser hur det står stil, för det gör det verkligen hahahaha,,,,,, jag vill inte prata med dig, det är därför jag inte svara, för du finns inte i mitt liv och det är jag jävligt glad för. den som är patetsik är därmot du, du trot att jag bryr mig om dig, du är ?ler ännu mer roat?. jag ler åt dina patetiska förösk att hitta på något med henrik, herre gud kvinna----- mmm kvinna ne du är ingen kvinna, inte för mig i alla fall, du kan dra åt helvete för jag vill inte ha med dig att göra-------- har du intefattat det än? är lilla linn trög fattad? varför skulle jag vilja pata med dig, och alla tycker inte om mig men vissa gör det, du vet alla kan inte älska alla, det finns vissa som inte gillar dig heller. men det visste du säker redan. även om du tror att jag är en ensam patetisk liten människa så är det inte riktig så,,,,,,,, men vad vet du om det? ingenting, och du ska inte veta något om mig heller. men du kan ju låta mig leva mitt i ditt tycke patetsiak liv utan din inblandning---- fattar du, klar språk jag vill inte prata med dig jag komme inte svara på något jag gillar inte dig----- jag gillar inte folk som trycker ner andra, även kallas mobbare--- vill säga du hur jag beter mig vet du ingenting om, och andra sidan vet du ingenting om mig----- så hål käft du tror att du känner mig så bra det är däremot patetiskt, ja det var väl det, du lever dit liv, och ger fan i mig, jag vill inte prata med dig. är det klar nog för dig? jag har ingenting att säga till dig förutom deta mail, men det verkar som du vill mig något? vill du det?-------- vilket jag inte riktig förstår, "


Påkörd

Blev påkörd av en cyklist när jag var på väg från skolan. Hon tittade på sin mobil istället för på vägen och såg inte åt vilket håll hon cyklade. Hon tittade upp i sista stund och lyckades väja undan så pass att styret träffade armen. Hon stannade inte ens, utan bara skrek ett "förlåt!" och fortsatte cykla. Så jävla arg jag blev! Hon kunde åtminstone ha stannat och frågat hur det gick. Och jag mår bra, har några blåmärken vid armbågen bara. Jag blev mest chockad.

Slutgiltigt

Så var det gjort. Jag har meddelat att jag ska sluta i VVT. Det känns konstigt, jag har varit med där i över sex år nu. Ska dock bli skönt att få tid över till annat.

Trött.

Hemkommen efter lajv och stugbesök. Mälarhusen var lika trevligt som alltid och lajvet var jätteroligt, även om första dagen var väldigt seg. Jag skriver mer om det när jag orkar. Nu ska det tvättas utrustning och torkas fällar. Och om jag orkar blir det lite pluggande idag också.

RSS 2.0