Personlighetstest

Din personlighetstyp:
Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
 Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.

Intressant att veta, och det stämde faktsikt ganska väl, men undantag för att jag faktiskt är gansk intresserad av ledarskap och makt :P

Länk till mitt resultat: http://se.41q.com/typ.41q?p=24583254
Länk till testet: http://se.41q.com/

Kommentarer
Postat av: Markus

jo tänkte väl det....fastande verkligen vid det där med "ointresserade av ledarskap och makt" :D

2009-02-12 @ 10:02:55
Postat av: mammabecka

Har aldrig sett Sagan om ringen :P Hate fantasy!

2009-02-16 @ 23:40:40
URL: http://mammabeckas.blogg.se/
Postat av: mammabecka

Va?! :S Jag sa bara att jag hatar fantasy, det är väl inte så konstigt? Det intresserar mig helt enkelt inte - alla människor är olika! Jag gillar komedi, drama, romantik.

2009-02-18 @ 12:23:38
URL: http://mammabeckas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0