Städdag

Imorgon kommer det inte att bli så mycket bloggande, eftersom jag och mamma ska åka upp till Halmstad för att sammanstråla med Emil för slutstädning av vår gamla lägenhet. Jag hade egentligen mycket hellre åkt till Mälarhusen, men vi har inte så många andra bra dagar vi kan städa, så det får bli så.

Förhoppningsvis får jag sedan celebert besök i form av rollspelare med mig ner, så kanske blir det lite rollspel imorgon kväll, och i så fall eventuellt även på söndag, beroende på när de åker tillbaka norrut. Det är ju inget bestämt, men hoppas kan man göra. Nu är det nattinatti.

Kommentarer
Postat av: Emma

hejsan :D just nu läser jag första boken i vampire diaries serien. i största allmänhet.. hmm ja jag har nyss gått in i en period där jag läser mycket, men jag gillar sånna här.. ja, vampyrböcker såklart (har gillat vampyrer sen jag var liten) så har läst alla twilightböckerna. men typ skräck, rysare sånna där saker. har nyss beställt massa böcker och alla handlar (tror jag) om nått övernaturligt :D sånt gillas. och sen gillar jag verklighetsbaserade. typ boken gömda (som är svensk då, läser annars alltid på engelska) den är så hemsk, men ändå bra... man blir berörd..

2010-09-25 @ 10:06:24
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaha ja smaken är ju som baken :D

Jag tycker personligen det vart snyggt, och vi matchar med svart och vitt och oranget i resten av rummet. Nya tapeter ska upp också :)

ha en bra dag!

2010-09-25 @ 11:45:08
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hoppas du har haft en fin helg! =)

2010-09-26 @ 16:19:59
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nördigt är coolt!

2010-09-26 @ 19:26:03
URL: http://capturethismoment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0