En uppdatering

Sommarjobbet avklarat för den här sommaren, och lajvet likaså, så nu ska jag kanske lyckas orka blogga normalt igen. Jag har fortfarande inte lagt upp något bokinlägg från juni, så ni får juni och juli samtidigt, förhoppningsvis imorgon. Nästa del till min bok ligger också och väntar, och på allmän begäran ska jag göra styckena lite kortare hädanefter, så att det inte blir lika mycket text att läsa på en gång. Bra både för er och mig, eftersom jag då kanske kan uppdatera den lite oftare. Kapitel två är nämligen också klart och ligger och väntar.

Den här eftermiddagen ser lovande ut. Den går i nördighetens tecken. Först ska jag och kusin gå och se sista Harry Potter-filmen i våra fina halsdukar, och sedan blir det spelkväll tillsammans med släktingarna från Stockholm. Det är sådant man kan roa sig med en regning söndag som denna. Det är inte bara söndagen som varit regning förresten. I år har solen bestämt sig för att Skåne är en tråkig plats. Vi har haft en soldag den här veckan och förrförra söndagen låg temperaturen stabilt runt 12 grader hela dagen. That's right. Tolv. Petter lovade att ta med lite finskt solsken när han kommer och hälsar på nästa vecka, så jag och jordgubbarna hoppas att han håller det löftet.


Hejhej

Tittar bara in en snabbvända för att tala om att jag lever. Mellan jobb och lajvförberedelser har jag inte hittat varken tid, ork eller inspiration till att sitta här. Jag har kommit på bra saker att skriva om, men när jag väl haft tid över för att sitta vid datorn den här veckan så har jag helt enkelt inte orkat. Saker och ting kommer att fortsätta i ungefär samma takt de kommande dagarna, eftersom jag jobbar hela helgen. Så eh, ja. Nu ska jag städa färdigt och om typ tio timmar ska jag vara på jobbet igen, men imorgon slutar jag redan tre och på söndag börjar jag inte förrän ett, joy! Vi kanske hörs då?

Lajvtaggad!

Nästa vecka bär det av på lajv. Jag har varit fullt upptagen med att läsa intriger och leta fram alla lajvprylar efter förra årets flytt så jag har inte riktigt kommit igång med att tänka på att sy kläder. "Äsch", tänkte jag, "jag har ju ganska gott om lajvkläder". Men så provade jag dem idag, och blev väldigt sugen på att sy en ny överklänning. Den jag hade förra året ligger någonstans i Mölndal (tror jag) så den lär jag inte få se innan lajvet. Tur då att vi har en så bra tygbutik här i byn. Jag hoppas de har lika bra utbud av linnetyg som de har haft tidigare och att de har öppet imorgon. Jag tänkte nämligen ta mig en liten titt där innan jag börjar jobba.

RSS 2.0