Jag fixade en EGEN bild

Och det är uppenbart att man inte behöver någob utbildning i svenska för att jobba på Kvällsposten. Jag trodde inte det var möjligt för dem att sänka sin standard, men jag får ta tillbaka det ^^
Men vänta nu...hur gick detta till?

Efter nollningen 2006 hade jag bestämt mig för att inte syssla med sånt igen i en organisatorisk roll. Det gick ju åt helvete redan 2007, då jag var ÖK, då jag förutom att hålla Campusrundvandringen första dagen fick ta hand om en grupp nollor själva under stadsvandringen, samt ha en hand med i Ior-överlämningen. Och 2008, då jag återigen var inblandad i Campusrundvandringen.
 
När jag sedan flyttade till Lund hade jag egentligen bestämt mig för att jag var klar med allt sånt - att jag skulle klara av att gå från "student" till "studerande" (vilket är en stor skillnad). Det gick ju hyfsat bra. Fram tills i år. En stor del av dagen idag har jag ägnat åt att ta fram förslag på aktiviteter, datum till faddergruppsträffar, skapa en facebookgrupp, lägga upp länkar till scheman och i största allmänhet koordinera den faddergrupp jag är inblandad under hösten. Och nu sitter jag här och undrar - hur sjutton gick detta till??? Helt ärligt skyller jag allt på min kära pojkvän, för om han inte varit iblandad i LTHs nollning hade jag inte blivit inspirerad att bli fadder heller. Men jag ska inte klaga, för det känns faktiskt helt okej. Det känns mer än helt okej - det känns väldigt roligt! Jag kommer dock att sakna att ha min gröna overall. Det är nackdelen med att plugga på SOL....
 
 
Jag som överkusare (ÖK), för Lärarprogrammet i Halmstad, Nollning 2007
Fotograf: Petter Avén
 
 
 

Läst i juni

Jag försöker så smått komma igång med bloggandet igen (jag vet - ni har hört den förr!) och tänkte nu försöka återstarta en gammak tradition - månadens lästa böcker! Det var ju ett tag sen det var juni, but here goes =)
Det är visserligen bara två böcker - men i alla fall. Mitt sommarprojekt är att streckläsa alla Harry Potter-böckerna, och det tar lite tid, men det får ta tid. Jag vill inte stressa mig igenom dem.
 
 • Harry Potter and The Chamber of Secrets, J. K Rowling
  Harry Potter, 2
  Genre: genom porten-fantasy, magisk fantasy
  Förlag: Bloomsbury, 1998
  Betyg: 4

 
 • Harry Potter and The Prisoner of Azkaban, J. K. Rowling
  Harry Potter, 3
  Genre: genom porten-fantasy, magisk fantasy
  Förlag: Bloomsbury, 1999
  Betyg: 5
 

Saker man kan ägna en söndagmorgon åt

Jag är inte jätteroad av att börja jobba sju en söndagmorgon, men det finns ju vissa fördelar. Till exempel att fylla ett skåp med nybakade bullar. Det luktar väldigt gott.

RSS 2.0