Hej hopp

Jag har inte skrivit på ett tag. Underligt nog har jag inte saknat det. Inte direkt.

Saker och ting går sakta framåt. Jag har blivit antagen till tek.bas, så i höst blir det en ny utbildning. jag har skickat in anmälan till csn, och har fått beslut därifrån (men jag kan inte logga in och läsa det, för deras inloggning fungerer inte - mycket irriterande). Jag börjar skolan den 14:e augusti. Hur det ska lösa sig med nollningen har jag ingen aning om - jag får se när jag får mitt schema.

Lägenheten börjar sakta ta form. Så gott som alla möbler är på plats (en skrivbordsstol, ett skåp och ett par vägghyllor ska fixas) och packlådorna börjar ta slut. På söndag fyller jag år. Målet är att allt ska vara uppackat tills dess. Lycka till, Linn ^^

Det känns bra, men läskigt, på något underligt sätt. Så mycket förändringar. Jag är inte säker på om jag gillar det riktigt. Eller, det gör jag ju, men jag hinner inte riktigt med. Jag har valt det här själv, men det går lite fort just nu. Jag behöver tid att stanna upp och ta det lugnt. Så just därför ska jag och Petter till stranden i eftermiddag :)

Lajvföreberedelser

Har bara halslinngen kvar att fålla på Petters ena tunika, sedan är allting sytt. Jag har slagit nytt rekord i att sy kläder till ett lajv. Till Emil har jag sytt och broderat en tunika, och sytt i snörning på ett par byxor. Till Petter har jag sytt ett par byxor och två tunikor. Till mig själv har jag sytt tre nya klänningar. Allt inom loppet av ungefär 2½ vecka. Jag känner mig ganska nöjd. Det ska bli skönt att ha den sista tunikan färdig också.


Irritation

Jag förstår inte vad folk i det här huset har emot att:
a) slänga soporna i sopcontainern istället för i korridoren, eller ovanpå hisshuset (mögliga joggingskor och sopor luktar för jävla illa efter två veckor).
b) Tvätta på sina egna tvättider. Det är tredje gången det händer inom loppet av en månad att någon tvättar på min tvättid. Att torktumlaren är igång är väl en sak, men att det finns tvätt i maskinen, som inte är färdig?
c) Spela musik på en lagom nivå. Brajanovic måste allvarligt talat ha svåra hörselproblem, med tanke på vilken volym han drar på. Jag kan höra msn-ljuden från hans dator, och han bor två lägenheter bort. Konstigt att det aldrig märks när man pratar med honom i trapphuset....(nåja, han har trots allt blivit bättre, sedan jag pratade lite med honom, och sedan jag ringde störningjouren har han i alla fall inte spelat högt efter klockan tio på kvällen...)

Firefox misstag

Jag får viss förståelse för att särskrivningar ökar, när Firefox rättstavningsfunktion FÖRESLÅR särskrivningar när den inte känner igen orden!

Denna värme!

Den är hemsk! Jag hatar det. Jag menar fortfarande vad jag sa till Petter för någon vecka sedan - hellre regn och 14 grader hela sommaren än sån här värme. Blärk.

Jag kunde inte somna igår kväll för det var varmt. Jag vaknade och kunde inte somna om i morse för det var för varmt. Jag har sovit jättedåligt de få timmarna jag sovit i natt för att det var för varmt. Ge mig regn och åska!!!

Lajv!!!

Igår klubbade HUGs styrelse igenom att HUG ska stå bakom både Maffia-lajvet och Vid Bergsjöns Strand, tjoho!

Felia

Det är konstigt att de ska vara så bråkiga. Igår pratade jag med en girnig kärring som tyckte jag var jättehemsk för att jag ville säga upp mitt abonnemang där. Hon tyckte jag skulle ha kvar dem och informerade om hur billiga de var och så vidare. Jag orkade inte prata med tanten, så jag sade att jag skulle diskutera det med min sambo och lade på luren.

Idag ringde jag upp igen och fick prata med en annan person. Hon var mycket trevligare och det var inga problem att säga upp det. Så nu är det gjort :)

Saker på G

Jag har inte haft tid att skriva på ganska länge, och det lär nog dröja innan jag skriver regelbundet igen. Förra veckan var jag i Mälarhusen, veckan innan dess sydde jag lajvkläder. Denna vecka ska ägnas åt detsamma, nästa vecka är det KiR och veckan efter det flyttar jag och Emil, så jag vet inte hur mycket internettillgång jag kommer att ha då, men det löser sig väl.

Egentligen har jag inte tid att sitta här nu. Jag vill bara tala om att jag lever och har massa roliga saker för mig (så därför hinner jag inte bogga - det är bra tecken!)

RSS 2.0