1 km

Jag och Petter var och simmade idag. En hel kilometer simmade vi (yay oss!) och nu är jag så trött i kroppen. Emil är sur på badhuset för att de har så dåliga öppettider under sommaren. De har bara öppet när han är på jobbet. Dåligt av dem.

Åskväder

Tio minuter efter att jag vaknade brakade det loss. Det var bara att gå upp och dra ut sladdarna till TV och dator. Jag åt frukost medan blixtarna flammade upp och dog utanför mitt fönster. Det kom in från nordväst. Min lägenhet är en perfekt skådeplats för åskväder - på gott och ont.

Nu känns det skönt att det är över. Jag har gått och varit rastlös i två dagar för att det här har varit på väg in. I går kväll var det så mycket spänningar i luften att jag hade svårt att somna. Tillslut lyckades jag dock, med Emils bröstkorg som huvudkudde.

Nu är det sol ute igen, men fler mörka moln syns ute över Kattegatt. Jag hoppas på mer regn!

Nya warhammerfigurer!

Så här lät den första konversionen jag och Emil hade när han kom hem från jobbet igår:
"Hej älskling! Har Brio öppet till sju?"
"Ja...hurså?"
"Bra! Vill du köra bil til leksaksaffären?"

Haha :P
Jag körde inte, för jag hade huvudvärk (det har jag lite grann fortfarande, jag misstänker att det beror på regnet som inte kommit in ordentligt än), men jag följde med. Emil tyckte vi skulle bygga warhammerfigurer igår kväll. Han ska sätta ihop ett Skaven-lag till Blood Bowl-ligan. Jag frågade lite snällt om jag fick låna lite pengar av honom. Det resuterade i ett paket med Wood Elves Glade Riders. Yay! Så igår kväll satt vi och byggde figurer och halvtittade på sista halvan av fotbollsmatchen. Jag älskar min pojkvän :)

Betalt?!

Nej, jag får inte betalt för att blogga. Varför i allsindar skulle jag få det? Jag får inte ens betalt för korrekturläsningen jag utför åt NeoGames :P

Berörd...

Jag blir så berörd ibland. Jag läste en gammal grej på helgon som Henrik skrev någon dag efter att jag dumpat honom. Det rörde upp en massa känslor och... jag vet inte...jag skulle vilja skriva om det, men jag kan liksom inte riktigt ta på det. Komplicerat.

Nu ska jag göra saker och ting mindre komplicerat - jag ska ner i tvättstugan och sedan ska jag handla och hämta ut mitt paket.

Tyg!

Gårdagen ägnades åt att leta tyger till kläderna till KiR. Jag hittade ett underbart ljusblått, mjukt lintyg. Jag blev kär! Jag ska sy en överklänning av det.

En beställning skickades iväg till Korps, och imorgon ska jag ner till stan för att köpa fyra meter grönt linnetyg till Emils byxor. jag gillar tyg :D

Bedömning - CHECK!

Bedömningsuppgiften är äntligen färdig och ska lämnas in i eftermiddag, om jag hinner. Yay me!


Säljer saker

Jag flyttar som bekant om ett tag och säljer av en del grejer på tradera. Det kommer att uppdateras kontinuerligt, så kika gärna :)

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1198462&listtype=0

En underbar dröm

Jag hade en underbar dröm, och jag vaknade så härligt rofylld och harmonisk.

Jag gick barfota längs en stig i en vacker skog. Solen lyste ner genom träden. Jag kom fram till en vacker, porlande bäck. Den var sval och skön, och jag ville svalka mitt ansikte och mina fötter med det klara vattnet. När jag doppade ner händerna i det såg jag att bottnen var fylld av kristaller och vackra stenar. Jag böjde mig ner för att ta upp några, men jag nådde dem inte. Jag böjde mig längre ner, men kunde fortfarande inte nå dem. Då fick jag syn på en vacker, ljus gestalt på andra sidan bäcken. Jag reste mig upp och backade ett par steg. Hon böjde sig ner, plockade upp en hand med kristaller och gick över bäcken mot mig. Hon räckte över kristallerna till mig och sade att det var en gåva, att jag skulle ta väl vara på dem och att jag visste vad jag skulle göra med dem. Jag höll fram mina handflator och hon lade kristallerna i mina händer. Sedan vaknade jag.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra med en drös kristaller, men jag tänker ta reda på det!

Imse, vimse spindel

Dagen började med att jag "försov" mig (om man nu kan göra det när man har sommarlov) och vaknade klockan tio. Att sova ungefär tio timmar är inte alls bra. Jag vaknade med huvudvärk av att jag sovit för länge. Sedan, när jag väl gått upp, gjort frukost och satt mig i soffan för att äta den upptäcker jag att det är en äcklig krypspindel i taket (en såndär med fula framben som kryper fort som fan). Givetvis är den över den delen av soffan som är sönder, så jag kan inte ta ut den. Emil är på jobbet och Petter är hemma.

Jag var tvungen att ringa Emil för lite moraliskt stöd och han lovade att slänga ut den om jag lät den vara tills han kom hem. Det gick ganska bra. Jag lyckades ignorera den och sätta mig vid datorn för att äta istället. När jag är halvvägs genom frukosten börjar fanskapet krypa. Mot mig! Givetvis fick jag panik, men tillslut lyckades jag hämta mig så pass mycket att jag faktiskt klarade av att hämta en stol, en burk och ett vykort. Jag fångade det äckliga, lilla krypet och slängde ut den i rabatten. Yay me!

Så jag kan faktiskt om jag vill (även om jag hade tårar i ögonen hela vägen ner till rabatten - det är ÄCKLIGT att bära spindlar i glasburkar!). Fast jag tycker förstått det är bättre när någon annan tar de hemska krypen.

Varm!

Det är äckligt varmt ute. Det här är inte behaglig värme, det är bara jobbigt. Blä.

Nu är i alla fall vinden städad och ihoppackad. Yay me! Dessutom tog jag en räd i bokhyllan och packade ner alla böcker som inte kommer att användas innan flytten. Vi har så mycket böcker, så det syns knappt att jag rört i bokhyllan (haha) men det känns bra att ha dem packade. Det är en bit på väg.

Idag har också uppsägningensbekräftelsen kommit. Det känns nästan overkligt, men det här händer verkligen! Jag och Emil ska i juli flytta till en alldeles egen trea!


Återupptaget projekt

Det ser ut som om det kanske, kanske kommer att gå att återuppta Vid Bergsjöns Strand. Jag har varit i kontakt med Johan, som sade att det fanns god möjligheter, men skickade mig vidare till Essan. HUGs styrelse var inte helelr helt främmande för idén, vilket innebär att jag inte behöver stå för ekonomin som privatperson - jättebra!

Jag hittade budgeten igår, och den ska presenteras för HUG-styrelsen på nästa möte (varför är det så LÅNGT dit? jag vill nu!) tillsammans med ett datumförslag och en kortare presentation av lajvet. Joy!
RSS 2.0