Nollning 2007, dag 6

På programmet idag stod först välkomstmässan på Kåren, då alla nollor fick ta foton till sina kårleg och folkbokföra sig och annat sådant. Givetvis tog det en fruktansvärd massa tid, precis som förra året, så Kåren har uppenbarligen inte lärt sig av sina misstag. 20 av våra nollor missade sitt Amfi-spex för att de stod i kö.

Efter det var det dags för Amfispexen. Först ut i år var TBI, som gjorde en skolklassgrej och avslutade med att hälla vatten över Straffmästarna. Sedan följde Frieriet som gjorde en orientalisk dans och efter dem kom Svep

Svep hade i år valt att göra en brutal hämnd för vad vi gjorde mot deras flagga förra året, så de hade köpt en Ior i mindre storlek än vår maskot, och deras spex gick ut på att de med en stor häcksax skulle klippa huvudet av honom. Stackars Ior. De avslutade det hela med att lämna Iors söndriga kropp (utan huvud, för det hade de spetsat på häcksaxen) till Lärarnas straffmästare och sjunga "Deras Ior satt på taket, deras Ior ramla ner, Deras Ior överlevde INTE, för han kan inte det. Deras Ior ska vi hänga och flaggan ska vi bränna" och så vidare. Onda Svep :P Lärarna buade givetvis ut dem efter noter ^^

När Svep spexat färdigt tyckter årets maskotar (kycklingarna) att det var dags att lätta upp den tryckta stämmning som uppståt mellan Lärana och Svep med en liten dans, så de drog ner nollor och dansade med dem och sjöng och sedan fick Valp spexa. De gjorde en klassik grej med pyramidbygge (Valp gör alltid sådant). Sedan fjäskade de en massa för överkursarna med massage och grejer, så jag trodde faktiskt att de skulle vinna.

Efter Valp var det dags för skolans snyggaste, bästa och största program - Lärarna! Våra nollor körde en gympagrej och fick de flesta på Amfi (utom U:arna) att vara med - till och med kycklingarna och överkursarna.
Efteråt kom Byggs straffmästare ner och skällde ut våra nollor för han tyckte att de snott byggarnas låt - en låt som de hade som spex det året jag var nolla! Det är jättelänge sedan och hur sjutton våra tvåor och nollor skulle kunna veta det - det hade han nog inte tänkt på. Han satte i vilket fall som De Vil i en konstig sits och hon var riktigt förbannad för att han hade gjort det inför alla på Amfi och inte kommit ner och tagit det med henne själv efteråt. Pinsamt Bygg!

Resten av spexen förflöt dock lugnt. Bygg hånade EKP lite som betalning för att de ritade dollartecken på byggs hammare förra året och sist ut var Sjuk som lärde oss HLR på nytt sätt och sedan var det dags för överkursarna att döma.

Vinnarna blev TBI, eftersom de hade fjäskat bäst genom att skicka erotiska sms till överkursarna och tvåa kom sjuk. Personligen tyckte jag att byggs spex var roligast, men jaja.

På eftermiddagen hölls det botlekar och sedan var det dags för nollepub.

Bilder finns på http://knyttsak.bilddagboken.se under 21:a augusti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0