Hej och hå

Jag har liksom ignorerat att jag har en blogg, i flera månader. Det ä lite dumt, för egentligen tycker jag det är roligt att blogga, jag har bara inte haft tid och energi under hösten. Den har gått åt till andra saker, som skola och fotboll. Främst skola och fotboll. Och The Sims - inte att förglömma, haha!
 
Ofta när jag har satt mig ner och tänkt att jag ska blogga har jag inte haft någon som helst inspiration. Det vet jag egentligen inte om jag har idag heller, men idag gör jag allt jag kan för att undvika att tentaplugga.
 
Så, vad är nytt i mitt liv då? Tja, inte så mycket. Jag läser engelska på B-nivå, vilket är vad det är - översättning, grammatik, litteraturhistoria, skrivfärdighet, lingivistik.... det är roligt, men tidskrävande. Sen fortsätter jag med mitt helgjobb, och då och då funderar jag på att sätta mig ner och skriva klart min bok. Det är ett projekt som nog kommer att bli liggande tills i jul, eftersom jag har så mycket i skolan.
 
Jag sitter fortfarande som spelledare för VVT (omvald för tredje - tror jag? - gången). Men jag har börjat spela fotboll också - vårt lag spelar i division två nästa säsong - wohoo! Och på onsdag ska jag börja rida. På ridskola. Med islandshästar. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse - förväntningarna är höga!
 
Jag läser fortfarande väldigt mycket böcker och jag längtar tills i jul när jag kan läsa vad jag vill (bok 1-3 i The Vampire Chronicles står och väntar, bredvid Fifty Shades of Grey), eftersom litteraturhistoriakursen innebär mycket litteratur. Vi har visserligen läst väldigt bra böcker - Macbeth, Great Expectations och Pride and Prejudice - men det är ändå inte böcker som jag fått välja själv. När det gäller böcker är jag för övrigt ganska aktiv på GoodReads också - kan varmt rekommendera den sidan för er bokälskare (och tack Gia, som tipsade mig om den!).
 
Då och då skriver jag också i Fenix (har till exempel en artikel om textbaserade onlinerollspel med i senaste numret), och så är jag talskrivare på Taltips.
 
Viktigast av allt är kanske att jag fått ut min magisterexamen, så nu kan jag officiellt titulera mig Filosofie Magister. Det är ganska häftigt, faktiskt!
 
Eh, ja. Det var väl det. Nu ska jag sätta mig och plugga litteraturhistoria. På fredag är det tenta.

Kommentarer
Postat av: Gia

Åh islänningar, de är såna söta små pluttar :)

Svar: Tycker de är alldeles lagom stora :P
Knyttsak

2012-11-26 @ 12:28:57
URL: http://bellonas.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0